12 juni 2023

Op pad met de Sporenzoeker App

Ontdek met de nieuwe Sporenzoeker route-app het groene gebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens. Met deze gebruiksvriendelijke app, kun je snel de mooiste wandel- en fietsroutes downloaden en zo meteen op pad! Bij iedere route met knooppunten (tenzij anders aangegeven), vind je de beschrijvingen van de bezienswaardigheden in de omgeving. Zo ontdek je wat er allemaal te zien en te beleven valt in deze veelzijdige regio!

De app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play. Bij elke route vind je een downloadknop voor het GPX-bestand. Sla het bestand op op je telefoon of computer en laad hem in het juiste programma. Zo kun je direct op pad!

Ontdek hier de vele routes die er zijn!

Nog een tip vanuit Gilze

In het weekend van 1 en 2 juli beleeft Gilze voor de 13e keer haar wielerweekend. Twee dagen lang kan op en rond het Bisschop de Vetplein in het centrum van het dorp genoten worden van diverse wedstrijden. Op zaterdag is het de race tegen de klok tijdens de ploegentijdritten en op zondag het criterium Hart van Gilze, de Dikke Banden Race en als klapstuk de Midden-Brabant Poort Omloop. Deze internationale wegwedstrijd voor aanstormende wielerprofs is onderdeel van de Holland Cup en staat garant voor een mooie climax van het evenement. Bij een ouderwets wielerfeest mogen live muziek, foodtrucks en een grote bar natuurlijk niet ontbreken! Het zal dan ook goed toeven zijn op het plein. Zorg dat je niets mist van het JRTD Wielerweekend Gilze, tot dan!

https://www.wielerweekendgilze.nl