23 mei 2023

Nieuwe Baroniekrant !

Deze week verscheen bij alle huis-aan-huisbladen van Uitgeverij De Bode en Uitgeverij Em. De Jong een speciale bijlage van streeknetwerk LandStad De Baronie: de zomerkrant ‘Op pad in de Baronie van Breda’. Mis ‘m niet!

Ruim 146.000 vakantiekranten zijn huis-aan-huis verspreid in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Oosterhout, Rucphen en Zundert.

Nog eens circa 25.000 exemplaren worden deze week verspreid via de VVV’s, toeristische informatiepunten, vakantieparken, hotels, b&b’s, bibliotheken etc.

Online is de krant als bladerbare pdf te vinden op www.magievandebaronie.nl


Samenwerken, verbinden, versterken en verrassen


De krant is voor het vierde jaar op rij tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen LandStad De Baronie, de VVV’s en toeristische informatiepunten in de streek en beide uitgeverijen, mede mogelijk gemaakt i.s.m. Uitgeverij De Bode en Uitgeverij Em. De Jong en door een groot aantal adverteerders. Waarvoor onze hartelijke dank!

De krant staat volgens Bert Kandel, voorzitter van LandStad De Baronie, waar het streeknetwerk voor staat: samenwerken, verbinden, versterken en verrassen!

De Baronie van Breda

De Baronie van Breda, een streek met veel geschiedenis, cultuur en natuur. Met prachtige routes en plekjes om te wandelen, te fietsen, te varen en nog veel meer. Met karakteristieke monumenten, boeiende musea en culturele hotspots. Met top-restaurants en boerderijwinkels voor (h)eerlijke streekproducten.
De Baroniekrant staat bomvol leuke tips voor gezins- en familie-uitstapjes, bijzondere evenementen en inspiratie om nieuwe dingen te ontdekken. Veel leesplezier!

www.landstaddebaronie.nl  
/ www.magievandebaronie.nl