22 juni 2022

Met voedselbeleving in de spotlight

Laat je inspireren door agrarische en plattelandsondernemers die het trainingsprogramma ‘Jouw voedselbeleving in de spotlight’ volgden. Hoe met het vertellen van verhalen en het verdiepen in de ‘klantreis’ de aandacht van (potentiële) bezoekers is te trekken, is met praktijkvoorbeelden te vinden in het online magazine. Ook lees je meer over het marketingprogramma ‘Goed eten in Brabant’ waar op mee is te liften.
VisitBrabant ontwikkelde de training en het magazine met ZLTO en BUAS in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant en Landbouw en Voedsel Brabant.

In het najaar van 2022 wordt de gratis trainingsmiddag nogmaals aangeboden. Heb je interesse om deel te nemen? Geef dit dan door aan Mariska van Koulil. Bij de training krijg je samen met collega-ondernemers hulp om wat bezoekers op jouw bedrijf kunnen beleven/proeven onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Als je het programma hebt afgerond, wordt je meegenomen in de marketing- en communicatieactiviteiten van VisitBrabant.