3 augustus 2023

Local Tea uit Zundert genomineerd voor Nationale Ondernemersprijs

Van Gogh Nationaal Park pionier Johan Jansen (Local Tea) uit Zundert is genomineerd voor Nationale Ondernemersprijs.

De Nationale Ondernemersprijs is een nieuwe prijs voor MKB-bedrijven; het midden- en kleinbedrijf. Georganiseerd door een aantal dagbladen van ADR en de Ondernemer. Zij vormen 99 procent van alle ondernemingen in ons land. Deze bedrijven komen in aanmerking voor deze nieuwe ondernemersprijs die we vanaf nu elk jaar willen uitreiken. En jij kan hier stemmen op Local Tea!

De genomineerden zijn door een vakjury geselecteerd uit een lijst van 110 bedrijfsnamen. Deze waren voorgedragen door alle betrokken redacties in heel Nederland. Zij hebben de kennis over bedrijven in hun regio’s. De jury is daarna aan de slag gegaan en bestaat uit Annemarie van Gaal (ondernemer en columnist), Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland) en Michiel Muller (mede-oprichter Picnic). Ze hebben de lijst teruggebracht tot 10 genomineerden. Deze worden op deze pagina voorgesteld. En hieronder kun je stemmen!

Wie organiseren het?
Dit is een samenwerking van ADR en De Ondernemer. ADR is het samenwerkingsverband van het landelijke AD en 14 regionale dagbladtitels. Dus ook jouw krant, app en nieuwssite. Deze redacties zijn door heel Nederland verspreid. De Ondernemer behoort net als ADR tot DPG Media. Het is een platform over en voor ondernemers. Al deze redacties hebben hun krachten gebundeld voor deze nieuwe prijs.

Stem!
Nu is het woord aan jou! Via deze site kan jij hieronder  je favoriete bedrijf aanwijzen. De allereerste editie van de Nationale Ondernemersprijs wordt vervolgens op 7 september aan de winnaar uitgereikt in de Jaarbeurs.

Lees hier meer over Van Gogh NP pionier Johan Jansen