11 april 2023

Lentekriebels in Oosterhout

Bijtjes, vlinders en natuurlijk heel veel bloemen. De Lente is begonnen in Nederland. En dat zie en voel je in de binnenstad van Oosterhout.

Een sfeervol Lentekriebels programma op iedere zaterdag én op koopzondag
Een levend straattheater vult de winkelstraten en -pleinen van Oosterhout. Bezoekers worden, soms met een vleugje nostalgie, getrakteerd op prachtige steltenlopers, mobiele en interactieve (muzikale) acts en natuurlijk wordt ook aan de kinderen gedacht. Misschien maakt jouw kind wel de grootste reuze zeepbel. Of wil jouw kleinkind een prachtig geschminkt gezicht? Of de lente op haar bol? Breng dan een bezoekje aan de kinderkapsalon. Liever met de bloemenkoningin en haar lente-elfjes op de foto? Of een mooie bloem in ontvangst nemen van de tweeling Joke & Toke? Zij delen tijdens het openingsweekend op zaterdag bloemen uit van onze lokale bloemisten.

 

Wie weet loop je op koopzondag de Mystery Shopper tegen het lijf en ga je met een gratis aankoop naar huis. Dat zou leuk zijn! De mobiele acts wisselen in verschillende sets van locatie zodat de gehele binnenstad in lentesfeer is.

Het is nog op:
– zaterdag 15 april
– zaterdag 22 april

Lees meer>>