10 april 2022

Fietsbundel 7 bijzondere Grensgevallen

Trek er enkele dagen op uit en ontdek talloze culinaire, culturele en groene pareltjes in het prachtige grensgebied van Nederland en BelgiΓ«.

Bestel de fietsbundel van de meerdaagse fietsroute ‘7 Bijzondere Grensgevallen’ met handige kaart, fietsrouteknooppunten en hotspots.

Meerdaags genieten van grenzeloos fietsen

Met deze grensoverschrijdende fietsroute trek je er enkele dagen op uit en ontdek je elk hoekje van dit fietsparadijs. Met zeven themalussen, met elk een eigen verhaal, trap je langs en over de grens van Nederland en BelgiΓ« en ontdek je talloze culinaire, culturele en groene pareltjes in dit prachtige grensgebied.

Je kunt vertrekken vanwaar je wilt. Het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk van Nederland en BelgiΓ« brengt je weer bij jouw beginpunt.

Over de grens met Vincent – 56 km
Hoogstraten – Meersel-Dreef – Rijsbergen – Zundert
Grenzeloos proeven – 54 km
Hoogstraten – Meersel-Dreef – Strijbeek – Chaam – Meerle
Langs de watergrens – 59 km
Hoogstraten – Rijkevorsel – St.-Lenaarts – St.-Job-in-β€˜t-Goor – Maria-ter-Heide
Erfgoed zonder grenzen – 56 km
Baarle-Hertog-Nassau – Merksplas – Rijkevorsel – Hoogstraten – Wortel
Sporen langs de grens – 54 km
Baarle-Hertog-Nassau – Weelde – Turnhout – Merksplas
Onbegrensde strijd in de lucht – 47 km
Gilze en Rijen – Baarle-Hertog-Nassau – Alphen – Riel
Natuur kent geen grenzen – 46 km
Chaam – Ulvenhout – Meersel-Dreef – Ulicoten – Baarle-Hertog-Nassau

Koop nu de fietsbundel
Fietsroutes van 46 tot 59 km.Β In deze bundel vind je de handige kaart met de fietsrouteknooppunten en zie je een overzicht van de hotspots in de omgeving die je echt gezien moet hebben!Β De fietsbundel met zeven routefolders is te verkrijgen voor € 8,95 bij de infopunten in de regio (niet bij Doeboerderij De Vergulde Hand en Station Gilze-Rijen), regionaal Toeristisch Informatiepunt Etten-Leur (Markt 4) of bestel hem online via VisitHoogstraten (excl. € 3,- verzendkosten).

Bestellen