16 oktober 2024

๐…๐ฎ๐ญ๐ฎ๐ซ๐ž๐๐‘๐Ž๐„๐… ๐ƒ๐ข๐ง๐ž๐ซ ๐€๐ ๐ซ๐ข๐Ÿ๐จ๐จ๐ ๐จ๐ฉ ๐‹๐š๐ง๐๐ ๐จ๐ž๐ ๐‹๐ฎ๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง๐›๐ฎ๐ซ๐ 

Op dinsdag 12 november organiseert Breda Circulair het FuturePROEF Diner Agrifood, hรฉt agrifood event van het jaar!

Ben jij werkzaam in de agrifood-sector of geรฏnteresseerd in circulariteit en de toekomst van ons voedselsysteem? Dan mag je deze avond op het prachtige Landgoed Luchtenburg niet missen.

Tijdens dit (h)eerlijke 4-gangendiner, verzorgd door ROOTS Culinair by Iloรฉ, nemen we je mee op een inspirerende reis door de nieuwste ontwikkelingen binnen circulaire agrifood-innovaties.

Met inspirerende sprekers als Pieter Dirven (de Smaakspecialist | B Corpโ„ข), Frederike Praasterink, en Iloรฉ de Schutter, staat de avond garant voor boeiende inzichten en volop netwerkmogelijkheden met professionals die samen met jou streven naar een duurzamere toekomst.

Thema’s van de avond:
Local for local โ€“ Iloรฉ de Schutter
Local for glocal โ€“ Pieter Dirven
Future of food โ€“ Frederike Praasterink

Datum: Dinsdag 12 november
Locatie: Landgoed Luchtenburg, 4858 RJ Ulvenhout
Kosten: โ‚ฌ59,50 (incl. 4-gangendiner en begeleidende drankjes)

Wil je meer weten over de toekomst van Agrifood en circulariteit? Meld je dan hier snel aan.